YapıKredi Bankası HGS Kampanya Şartları 2015


YapıKredi HGS

YapıKredi Bankasıdan  30 Eylül’e kadar alınan HGS ile 31 Ekim’e kadar HGS gişelerinden yapılan 4 geçişiden 1’i bedavaya gelecek aynı zaman da 10 TL world puan hediyesiyle birlikte..!

Yapıkredi bankasından bir güzel kampanya daha. Bu kampanya HGS(Hızlı Geçiş Sistemi) geçiş noktaların kullanan kişileri çok sevindirecek bir haber geliyor.

Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi’nden veya Cep telefonunuzun Kısa Mesaj Servisini(SMS) kullanarak HGS yazıp yazıp bir boşluk bırakarak T.C. Kimlik Numarasıyla birlikte 4454 ‘e mesaj göndererek kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası İnternet Şubesine giriş şifreniz yoksa veya mevcut sahip olduğunuz şifrenizi unuttuysanız  Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen bir şifre oluşturabilirsiniz.

Ayrıca Yapı Kredi Bankası İnternet Şubesine direk butonu tıklayıp erişim sağlaya bilirsiniz.

Yapıkredi_şifremi_unuttum

Yapıkredi_İnternet

Yapı Kredi Bankasının yapmış olduğu kampanya için bazı koşulları mevcuttur. Bu koşullar aşağıda maddeler halinde bulunmaktadır.

  1. Yapı Kredi Bankasının  1 Eylül 2015 ile 30 Eylül 2015 tarihleri arasında yaptığı kampanyadan alınan HGS kredileri  31 Ekim 2015 tarihine yapılan her 4 geçişten bir tanesi bedava olacaktır.
  2. Yapı Kredinin yapmış olduğu HGS  kampanyasından faydalanabilmek için HGS’nin YapıKredi Bankasından alınmış olması gerekmektedir. Ayrıca Yapı Kredi  Bireysel Kredi Kartınızdan ya da vadesiz TL hesabınızdan otomatik yükleme talimatı vermiş olmak zorundayız.
  3. Yapılmak istenen HGS başvurusu Yapı Kredi Banka şubelerinden, Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Şubesinden, Yapı Kredi Telefon Bankacılığından ya da SMS yoluyla yapılabilmektedir.
  4. Yapı Kredi Bankası HGS 1 Eylül 2015 – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında bireysel kredi kartları veya Bireysel vadesiz Türk Lirası hesabı ile ilk kez talimat bağlanmış HGS ürünleri için geçerlidir.
  5. Yapı Kredi Bankası mevcut kampanyayı  her katılımcı için katılımcının talimat vermesiyle başlatacaktır.
  6. Bu kampanya 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecektir.
  7. Yapı Kredi Bankasından daha önce HGS kredisi alan plakalar için yapılacak olan satışlar mevcut kampanyayı kullanamaz yani kampanya ya onlar dahil değildir.
  8. Yapı Kredi tarafından uygulanan kampanya sadece onaylanan kişiler kullanabilir. Ayrıca yüklemeler kampanyaya dahil değildir.
  9. HGS kullanan birey 4 geçişten 1 tanesini bedava kullanabilmek için sahip olduğu HGS’nin kampanya kapsamında olması lazım ve aynı HGS etiketi ile aynı ay içerinde en az 4 defa geçiş yapması gerekmektedir.
  10. Kampanya kapsamında uygulanacak indirim her 4 geçişten en düşük geçiş ücretine indirim uygulanır. Örneğin 4 tane yapılan geçişin fiyatları tek 10 tl, 25 tl, 5 tl, 15 tl olsun. Kampanya uygulanacak geçiş bedeli 5 tl dir. Bu indirim hesap özetlerine indirim olarak yansıyacaktır. Yani aylık kredi ekstrenizde indirim olarak  görünecektir.
  11. Bu kapanya kapsamında yararlanılacak indirim tutarı en fazla 25 TL dir.
  12. Yapı Kredi HGS kampanyasına katılan müşteriler bu kampanyadan kazandığı indirimi kullanma tarihi 12 Kasım 2015 hesap özetlerinde göre bilecekler.
  13. Ferdi Kredi Kartı ya da ferdi TL vadesiz hesabınızdan vereceğiniz HGS emirleri için otomatik fatura ödeme 10 TLindirim kazanılacaktır. 10 tl para tutarını kazana bilmek için TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakarak sonra 11 haneli Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı yani TC Numaranızı 4470 ‘e kısamesaj atamanız gerekmektedir.
  14. Fatura ödeme talimatı kapsamında en fazla 5 fatura ödeme emri için en fazla 50 tl kazanılabilir. Ayrıca HGS kampanyası için verilecek olan otomatik ödeme tutarı da bu talimatın içerinde ise kazanılacak 10 tl bu en fazla kazancağınız 50 tl nin içerisindedir.
  15. Yapı Kredi HGS kampanyasında faydalanacak kişi en fazla 5 tane stickerı ücretsiz alabilir.
  16. Yapı Kredi HGS kampanyası stoklarla sınırlıdır.
  17. Yapı Kredi Bankası istediği zaman kampanya tarihini sonlandırmaya, kampanyayı bitirme ve kampanya şartlarını değiştirme, kaldırma hakkına sahiptir ve bunu gizli tutar.

Bu kampanya en güncel halini okumak için burayı Tıklayınız.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir